lördag 5 april 2014

~★~

Den här dagen har verkligen varit full av utmaningar!
Att vakna av alarmet 06.15 en lördag var den första.
Den andra kom raskt därpå när jag skulle försöka ta mig upp ur sängen, vilken träningsvärk i magen. Så skulle jag då sminka mig, aj, vilken träningsvärk i armarna, bara skakade.
Eldprovet kom dock när jag skulle försöka ta mig ned för trapporna med enorm träningsvärk i benen!
Men till jobbet kom jag! 
Att dom däremot garvade åt mig där jag vaggade fram som en anka, det är en annan sak ;)

Men 7 timmar avverkade jag på jobbet idag innan jag och en kompis begav oss ut på stan en sväng och fixade present till min älskade systerdotter innan han skjutsade mig hem.
Den här killen kommenterade förresten här i veckan att hans vokabulär förbättrades enormt efter konversationer med mig....fick mig att känna mig gammal....
Har nu handlat för veckan också så nu är det städning som återstår på schemat och det behövs verkligen! Har kommit till den punkten att jag knappt vill öppna dörren om det är fler i trapphuset och ska det komma folk hit nästa helg så är det bäst jag gör nånting åt den saken.

Blev medbjuden ut i skärgården idag också men fick lov att ha den inbjudan innestående i och med att jag jobbade. Men det betyder att man har nånting att se fram emot senare helt enkelt!

I övrigt har jag så sjukt mycket jag vill ha för tillfället! Har hur många flikar som helst uppe på datorn med saker som bara skriker mitt namn och det skulle kännas såååå bra att få klicka hem dom...tills fakturan kommer vill säga. Skulle behöva tredubbla min lön.
Men nånting borde man väl kanske, eventuellt, möjligtvis kunna unna sig...? ;)

Tyvärr är det ju så att jag verkar ha dyr smak....satt och kollade på väskor och varenda en jag fastnade för (utan att kolla märke och pris) kostade minst 2500...och med tanke på allt annat jag vill ha också så går det inte riktigt ihop.

Nej, undrar och jag har förhalat städningen länge nog nu....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar